Fiú Gyermek I. – Brandi Kupa

TVSE - Gyermek korosztály I.

Hétvégén a Margitszigeten rendezték meg a Gyermek I. korosztálynak az immár hagyományos Brandi Kupát. Ennek a korosztálynak az évben ez a legrangosabb kupája, hiszen az ország legjobb 6-7 csapata vesz részt kiegészülve néhány TOP csapat második csapatát elindítva.

Ez évben is 9 csapat vett részt a tornán, ahol a csapatokat 3 csoportba sorolták. A Tatabánya VSE a mondhatni legerősebb (Honvéd,Vasas, TVSE…) csoportba került.

A TVSE óriási meglepetésre az első meccsen legyőzte a Honvédot amivel teljesen nyíltá tette a csoport első helyét ráadásul a nagy favorit Vasas döntetlent játszott a Honvéddal ami azt jelentette, hogy a TVSE-nek akár a döntetlen is elég a Vasas ellen, hogy csoportelső legyen!

Gigászi küzdelemben tele lelátó mellett az utolsó percben kapott (új szabályok értelmében szabálytalan góllal….) maradt alul 1 góllal a TVSE nagy nevű ellenfelével szemben úgy hogy végig fordulatos nyílt mérkőzést vívott! A TVSE így a csoport második helyén jutott tovább, ahol a KSI és a Debrecen gárdájával játszott helyosztó mérkőzést ahol szoros csatában maradt csak alul.

Fiú Gyermek I. – Brandi Kupa eredmények
1. Honvéd UPVK – TVSE 6 – 7
2. TVSE – Vasas 10 – 11
3. KSI – TVSE 11 – 9
4. Debrecen – TVSE 12 – 9

 

Csányi Róbert edző: Nem túlzás amit mondok de Tatabányán kb. 20 éve nem volt arra példa,hogy legyen egy olyan korosztályunk aki az ország bármely csapatával szemben reális győzelmi eséllyel szálljon vízbe. Most van/lesz! Ha belegondolok,hogy eme nagyszerű eredmények mellett még hány 5 méterest és ziccert hagytunk ki akkor “ijesztően” jó csapat formálódhat ebből a korosztályból ….és Tatabányán!!! Népszerű volt a csapat és valóban komoly elismeréseket gyűjtöttünk be , de óvatosan és ésszel kell ezt az eredményt kezelni, mert ha elszállunk visszájára fordulhat a dolog és ott kapunk pofont ahol simogatásra számítunk…!