Értékes TVSE győzelem a Szombathelyi uszodában

tvse_fiu_gyermek_II-20140126

A múlt hétvégén rendezték meg Szombathelyen a 2001-2002-es születésűeknek kiírt Dunántúli Vízilabda Bajnokság 2. fordulóját. A tatabányai fiatalok két fontos mérkőzésen is diadalmaskodtak. Az eredmények: Tatabányai VSE – Szentendre: 27 – 1, Tatabányai VSE – Szombathely: 14 – 0.

Ez utóbbi győzelem rangját növeli, hogy a legnagyobb riválist sikerült a saját otthonában legyőzni. A TVSE fiataljai, az eddigi két fordulót követően, 4 meccsen szerzett 4 győzelmükkel magabiztosan vezetik a tabellát.

Kővári Zoltán edző elmondta, hogy maximálisan elégedett az eredménnyel és a mutatott játékkal. Ezen kívül megemlítette, hogy a siker nagyságát növeli, hogy a csapatban mindössze három 2001-es születésű játékos szerepel, a többiek mind fiatalabbak.

A csapat: Cseh Attila, Szabó Márk, Rózsa Álmos, Hlogyik Szabolcs, Nagy Ákos, Goralkó Kolos, Bodó Benedek, Forisek Gergely, Dubinák Szabolcs, Domina Gergő, Hulényi Gergő, Pintér Kristóf, Czibere Szabolcs, Bokros Bálint, Zana Kristóf, Velencei Kristóf, Galler Csaba, Várnagy Miksa.
Edző: Kővári Zoltán.