Fiú Gyermek I.: Hód kupa – eredmények

Rangos tornára kapott meghívást Fiú Gyermek I. csapatunk Hódmezővásárhelyre, ahol gyakorlatilag országos viszonylatban a korosztály csaknem legjobbjai vettek részt. A 6 csapatos tornán részt vettek az alábbi csapatok: Eger, KSI, Szentes, MTK, Hódmezővásárhely és a TVSE.

Eredmények:

Szentes-TVSE: 17-5

Hódmező-TVSE: 16-11

TVSE-MTK: 18-17 (ötméteresekkel)

Csányi Róbert edző: Ezen a tornán megjártuk a pokol legmélyebb bugyrát, de rövid idő alatt szárnyaink nőttek és felemelkedtünk. Furcsa amit mondok, de olyan csapatoktól kaptunk ki gyalázatosan, akik nem jobbak nálunk, viszont olyat vertünk meg, amelyik kifejezetten erős és közvetlen riválisunk is a bajnokságban… pl. elkapta a tornagyőztes KSI-t is.

Óriási tartásról és küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot a csapat, és bizonyította, hogy nem véletlenül tartják ezt a korosztályunkat az ország legjobbjai között. Viszont szembe kell néznünk most már nagyon komolyan azzal a ténnyel, hogy nem tudjuk 10 gól alatt tartani riválisainkat, még egy szoros emberfogás mellett sem.

Csak egy példa, az MTK és a Hódmező meccsen összesen kb. 12 gólt kaptunk szabaddobásból, ebből 8 ejtés gól…középről! Erre nincs taktika és nem is akarok rá kidolgozni. Az MTK ellen kétszer jöttünk vissza mínusz 4-ről és nyertük meg a meccset, de ehhez kellett 18(!!!) gólt lőnünk. Ezt nem bírjuk folyamatosan produkálni, lehetetlen. Nekem nem bravúrok kellenek a kapuban, hanem a tutik 8 méterről. Mindemellett ez a torna kiválóan szolgálta a hétvégi bajnoki rajtot, ahol egy igen nehéz mérkőzés vár majd ránk Százhalombattán.