Felsőházban folytatják ősztől a Tatabányai VSE fiatal vízilabdázói!

Imponáló fölénnyel nyerte a TVSE utánpótlása a kvalifikációs mérkőzés sorozatot! Hétvégén a Kecskemét gárdáját fogadta a TVSE a kvalifikáció utolsó játéknapján. A hazai pólósoknak helyén volt a szívük és magabiztosan hozták le a 3 mérkőzést ezzel végérvényesen biztossá téve ki a legjobb ebben a csoportban.

Kvalifikáció végeredmény
1. Tatabányai VSE
2. Kaposvár
3. Hódmezővásár
4. Kecskemét

Csányi Róbert edző: 5 éve álmodtunk egy nagyot és kaptunk egy esélyt, hogy bebizonyítsuk, van visszaút a mélyből, így hát elkezdtünk dolgozni és ma egy nagy célunkat elértük! Az hogy ilyen rövid idő alatt sikerült újra az elitbe vinni az utánpótlásunkat, az nem varázslás, hanem elkötelezett tatabányai kötődésű vízilabdát szerető emberek következetes munkája. Nem igazolgattunk egyik korosztályunkba sem, hanem saját nevelésű színtiszta tatabányai gyerekekkel tudunk eredményesek lenni. Az ilyen pillanatokért érdemes sportolónak lenni, akár játékos, akár edzői mivoltban. Nagy gratuláció a srácoknak és a mai mérkőzéseken is bizonyították, hogy Tatabányán nem hogy elindult, de dübörög a vízilabda élet. Az örömködés mellett nem dőlhetünk hátra, hiszen a hétvégén már bizonyítani kell, hogy méltóak vagyunk a felsőházas szereplésre.

tvse-20140915-2

Zantleitner Tamás edző: Első nagy célunk teljesült és boldogok vagyunk. A legjobb érzés, hogy a srácok érzik és már tudják, mit érhetnek el, ha kitartóan dolgoznak és áldozatokat hoznak szeretett sportáguk iránt. Ez egy mérföldkő az újjáalakult tatabányai vízilabda életében, és szeretnénk ezzel a sikerrel élni és helyén kezelni, hiszen a következő nagy lépés most jön, megragadni a felsőházban és tovább fokozni az eredményességünket. Gratulálok a fiúknak ehhez a sikerhez, mert méltóan képviselték a nagy hagyományokkal rendelkező egyesületünket.

tvse-20140915-1

Podhánszky Zoltán szakosztály-vezető: Csak az elismerés hangján szólhatok a gyerekek és edzőik teljesítményéről. Ez egy igazi csapatmunka volt! Köszönjük mindazoknak, akik – legyen az szülő, város vezető, szimpatizáns – támogatták és segítették munkánkat, hiszen kiváló feltételek mellett tudunk/tudtunk készülni, és örülünk, hogy ezt ilyen szép eredménnyel tudtuk/tudták a gyerekek meghálálni. Jó alapot adhat ez a siker a felnőtt csapatunk szerepléséhez is, hiszen nem titkolt célunk, hogy ezek a srácok nemsokára már a nagy csapat keretében pólózzanak, mint saját nevelésű játékosok és az OB I-ben. De addig is keményen dolgoznunk kell, mert amit megszereztünk, meg is kell tartani. Ehhez én kívánok az egész TVSE CSAPATNAK a továbbiakban is sok sikert! Hajrá Bányász!

Categories: 2014-2015 szezon, Hírek