TVSE koronavírus intézkedések!

Tisztelt TVSE Sportolók, Szülők Edzők!

A Magyarország Kormánya által a koronavírusos fertőzések megelőzése érdekében, 2020. március hó 12. napján életbe léptetett intézkedések alapján TVSE és Cseri Kft. vezetése a mai napon a következőkről határozott:

A VERSENYEKRŐL

  • A TVSE és Gyémántfürdő nem rendezhet semmilyen sporteseményt, versenyek megszervezésében, rendezésében-lebonyolításában részt nem vállalhat.
  • TVSE csak és kizárólag a sportági szakszövetségek által életbe léptetett rendelkezésekre tekintettel és azok betartásával, a bajnoki rendszerben lebonyolított versenyeken vehet részt (Úszás és Vízilabda). Ezek a versenyek zárt kapuk mögött zajlanak, csak a sportolók és a minimálisan szükséges személyzet léphet be a létesítménybe.
  • A TVSE által előre leszervezett sportesemények, az előző pontban felsoroltak kivételével lemondásra kerülnek.

AZ EDÉSEKRŐL

A TVSE és Uszoda vezetés az edzéslátogatást lehetővé teszi, azonban csak a következő rendelkezések szigorú betartása mellett:

  • Az edzések csak és kizárólag az Országos bajnokság férfi , női , fiú és lány igazolt versenyzők számára látogathatók a zárt tértben kötelezően előírt max. 100 fős létszámig.. ( OBI csapatok , országos bajnoki gyerek , serdülő és ifi csapatok )
  • Vízilabda szakosztálynál a 2008 vagy fiatalabb sportolók az edzéseket nem látogathatják a DVL döntése értelmében a bajnokságuk felfüggesztésre került mérkőzések nem lesznek megtartva .
  • Az edzések látogatását a fentiekben meghatározott sportolók csak saját felelősségre tehetik. Amennyiben részt vesznek a TVSE edzésen a kötelező, és általánosan elvárt higiéniai követelményeket tartsák be, és tartózkodjanak, amennyire ezt a sportág lehetővé teszi, a testi kontaktustól.
  • A zárt térben megrendezett edzésekre kérjük, hogy amennyiben a sportoló kísérővel érkezik, azt lehetőleg minél fiatalabb, egészséges, felnőtt hozzátartozójával tegye. Kérjük a szülőket, hogy a sportolókat legfeljebb az Gyémánt fürdő főbejáratáig kísérjék, és lehetőleg várakozásuk a nagy parkolóban történjen, szabadtéren.
  • Kérjük a tisztelt hozzátartozókat és sportolókat, hogy betegség, vagy arra utaló jel esetén a többiek egészségének megóvása érdekében tartózkodjanak az edzések látogatásától.
  • Felhívjuk a hozzátartozók figyelmét, hogy a TVSE mint már ezt tette és érvényben is van a szülők az edzéseket nem látogathatják , az uszodában a szülők nem léphetnek be , ezen szabályzat eddig is életben volt csak a szülők nem tartották be.
  • A határozat a mai naptól visszavonásig érvényes!

Kérem a Szakosztályvezetőket hogy a fentiekről tájékoztassanak minden edzőt, sportolót és hozzátartozót.

Tatabánya, 2020.03.12.

Kugler László – Cseri kft. ügyvezető

Kovácshegyi Zoltán – TVSE elnök

Categories: 2019-2020 szezon, Hírek