Veretlenül Winner Téli Kupa győztes a Tatabánya!

Az immáron hagyományosan megrendezendő Winner Téli Kupán a döntőt a Nagykanizsa és a Tatabánya vívta, ahol a TVSE végig nagy fölényben játszva, biztosan nyert, így a TVSE először hódította el az OBI/B-s és utánpótlás válogatottakat felvonultató csapatoknak kiírt felkészülési Kupát!

tvse_winner_teli_kupa-20150208-2A kupagyőzelem értékét növeli, hogy több meghatározó játékosát is nélkülözte a Tatabánya, ami fiataljaink számára adott nagyobb lehetőséget a bizonyításra, amivel éltek is. A mérkőzés elejétől fogva rendkívül lelkesen és fegyelmezetten játszott a TVSE, amit a mérkőzés végéig meg tudott tartani, egyszersmind ellensúlyozva a Nagykanizsa fizikai fölényét. Nagyszerű teljesítménnyel kezdte a TVSE a szezont, ami igen biztató lehet a hétvégi bajnoki folytatásra.

A döntő kimagasló teljesítményét Pelle Balázs nyújtotta a kapuban, míg a gólkirályi címet is TVSE játékos hódította el Garancsi András személyében.

Zantleitner Tamás edző: Jó és színvonalas döntőt játszottunk egy rendkívül erős és masszív Nagykanizsa ellen, ahol végig sikerült kézben tartani a mérkőzést. Örülök, hogy ilyen kiegyensúlyozottan tudtuk végigjátszani ezt a döntőt, ahol a sikerhez kétségkívül szükség volt egy parádés kapusteljesítményre is. Döntőt játszani bármilyen szinten is egy külön műfaj, most talán mi akartuk jobban ezt a kupát és sokat is tettünk érte. Gratulálok a csapatnak!