Baby bajnokság

A TVSE legkisebbjeinek is befejeződtek az alapszakasz mérkőzései. A minimális elvárásnak megfelelően – betegségektől megtizedelve – hozták a kötelező eredményeket: az utóbbi négy fordulóban sem találtak legyőzőre.

Soproni forduló:

  • TVSE – Sopron: 27-1
  • TVSE : Szombathely: 20-2

Balatonfűzfő:

  • TVSE – Győr: 10 : 0
  • TVSE – Balatonfüred: 23 : 2

A tatabányai kis srácok 196-lőtt és 16-kapott góllal veretlenül, magabiztosan nyerték a csoportjukat. Az igazán neheze persze még csak most következik, mivel a másik ágon sokkal több a “nagyágyú”, és mindenki a mi legyőzésünkre készül.


A rájátszásra való felkészülést remekül szolgálta a Budapesten rendezett „Farsang Kupa”, melyre a mi fiaink is meghívást kaptak. Az OSC által rendezett tornán hat csapat vett részt. Csoportjából a Tatabánya veretlenül jutott a döntőbe, ahol az OSC gárdájával csapott össze az aranyéremért. Szoros mérkőzésen fejet kellet hajtaniuk a jobb teljesítményt nyújtó ellenféllel szemben: OSC – TVSE: 6-5. A legjobb kapusnak járó díjat a tatabányai Szabó Andris kapta.


Persely József edző: Minden rosszban van valami jó. Ugyan is kezdtük azt hinni (Én is), hogy a bab is hús… most pedig vissza szálltunk a földre.

Categories: 2014-2015 szezon, Hírek