Dunántúli „Baby” bajnokság felsőházi rájátszás

Megkezdődtek a legkisebbek, a “Baby” bajnokság rájátszásának felsőházi mérkőzései. Amint az várható volt, itt már nagyon meg kellett küzdenie csapatunknak minden gólért, pontért, győzelemért.

Első összecsapásukon az egyik legnagyobb „favorit” ellen, igen szoros csatában, de sikerült kiharcolniuk a győzelmet, hatalmas meglepetésre. Ez a győzelem túl nagy örömet adott a srácoknak és sajnos azt hitték, hogy innentől már megy minden magától, elég ha a fürdőnadrágjukat beteszik a vízbe és megvan a siker. A győzelmek ugyan megvoltak, de nagyon gyenge egyéni teljesítményekkel. A végső sorrendet meghatározó utolsó két mérkőzés megnyeréséhez ez a teljesítmény nem lesz elég.

Eredmények:

  • TVSE – „Kópé” UVSE 7 : 4
  • TVSE – Kaposvár 9 : 2
  • TVSE – Balatonfűzfő 14 : 0
  • TVSE – Szombathely 9 : 1

Persely József edző: Ha csak az eredményeket nézzük, minden OK, és feltehető a kérdés, hogy tulajdonképpen mi is a bajom. Alapvetően bajom nincs, de (korom miatt) láttam már sok vízilabda mérkőzést és nem szeretném, ha a későbbiekben valakit is csalódás érne a végén. Természetesen arról teszek, hogy ez ne így legyen… ezt megígérhetem!!!

Categories: 2014-2015 szezon, Hírek