Előrehozott sátorbontás, szerda reggeltől átmenetileg bezár az uszoda – Közlemény

Tájékoztatjuk a Gyémánt Fürdő uszodájának vendégeit, hogy műszaki és előkészítési okok miatt az uszoda sátorszerkezetének bontását és az ezzel járó üzemszünetet előrehoztuk. Az üzemszünet várható időtartama 2-3 hét.

Ezen időszak alatt kerül sorra a sátorszerkezet bontása mellett a következő egy-két év üzemeltetési feladataihoz szükséges állapotfelmérések elvégzése és az esetleges átalakítások, javítások műszaki tartalmának meghatározása.

Kérjük az uszodát használó közönség megértését és türelmét, hiszen ezek a munkálatok – egyebek mellett – a sportmedence vízminőségének javítását és a medencetest fóliaborításán az elmúlt hónapokban megjelent esztétikailag kifogásolható foltosodás okainak feltárását és megszüntetési lehetőségének meghatározását célozzák.

A Gyémánt Fürdő más szolgáltatásai, beleértve az élményfürdőt és a szaunákat is, az uszodai üzemszünet alatt is vendégeink rendelkezésére állnak.

– A Gyémánt Fürdő vezetősége

Az edzések pontos időpontjáról, valamint menetrendjéről a hétfői és a keddi edzéseken tájékoztatást adnak az edzők. Megértésüket köszönjük!

– TVSE vezetősége

Categories: 2015-2016 szezon, Hírek